Unge er økonomisk ansvarlige mht. lån

Unge mennesker i dag opfører sig økonomisk ansvarligt mht. forbrugslån og opsparing, viser Penge- og Pensionspanelet gennem deres Facebook-kampagne “På røven – undgå klatgæld”. Det er derimod stik i mod forventningen hos mange, som har set den unge generation som forbrugsafhængige og som er vant til at få hvad de peger på.

I forbindelse med kampagnen har de unge fået en række spørgsmål vedr. deres økonomi, hvilket der er kommet nogle interessante svar ud af. Det er f.eks. langt over halvdelen af de unge mellem 18-25 år som ikke har taget et forbrugslån, mens det samtidig er omkring 60 % af denne gruppe som løbende sparer op. 

Dette er vigtigt for den danske samfundsøkonomi, da denne generation bliver de næste husboligere og forbrugere, som skal bære den danske nationaløkonomi.

Hvis du vil vide mere om lån generelt

Enhver har at låne i en fase i livet, siden der f.eks. burde erhverves en bil til kernefamilien, og mængderne af penge ej findes tilfredsstillende. Herved er det essentielt at forblive agtpågivende vedr. opdateret viden med hensyn til lånemarkedet, således indlåneren er i stand til at tage den mest suveræne afgørelse vedr. indlånet.

Dette drejer sig om både elementer såsom afbetalingsperiode, rentetilvæksten og låneudbyderens servicemindedhed, alt efter som alt dette bør have indflydelse på, hvilket låneudbyder man som person burde beslutte sig for. Disse hovedelementer varierer faktisk i høj grad, hvorfor du skal have i hukommelsen at undersøge lånemarkedet plus talrige lånefirmaer, førend man bestemmer sig for et lånefirma.

Generelt er det relevant at være informeret en del mht. indlånstyperne, og undertegnede burde herfor rekommandere enhver at læse den her blog, hvor man som person bliver holdt informeret omkring det økonomiske lånemarked som helhed, anbefalinger med hensyn til lånoptagelse plus nye oplysninger mht. låneområdet. Ved at tjekke denne låneblog af og til, er man grundet dette forsikret den mest basale kendskab der bør gøre dig i stand til at overskue det danske lånemarked plus som det væsentligste kunne foretage den mest enestestående afgørelse om, hvilket type indlån som burde være absolut bedst for hvert individs særlige forhold.

Det må være problemfyldt vedvarende at være opdateret med hensyn til den nyeste samfundsudvikling vedrørende det finansielle lånemarked, og således forbliver den her vidensblog en kæmpemæssig støtte til samtlige, som søger brugbar viden.

Er du ung forbruger og ikke velinformeret omkring det danske lånemarked og aspekter heromkring, så vil jeg anbefale dig at opsøge information om emnet. Enten gennem bloggen eller andetsteds. Viden er nøglen til de bedste muligheder på markedet.

Kilder brugt:

Finansrådet

Bloggen, som der linkes til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *