Om min side

Her laver vi sjov og spas, siden har ikke noget reelt formål udover at påpege andres fejl 🙂 Jeg har lån domænet af en kammerat, da han ikke skulle bruge det mere, så det er jo bare luksus at have sin egen hjemmeside uden at skulle betale noget for det.

Jeg gør det dog altid nar på en sjov måde, for det er jo ikke meningen der er nogle der skal blive kede af det. Har du noget sjov du synes passer til siden, så send det til mig, så kigger jeg på det, og smider det på hvis jeg synes det er sjovt.

Min favoritøl er i øvrigt Odense classic og skal jeg drikke noget stærkere siger jeg ikke nej til en snaps eller en Gammel Dansk. Gammel Dansk smager så dejligt af træ.

Min favoritby er Odense for der ligger Carlsens kvarter som har den bedste atmosfære når man skal drikke en kvalitetsøl fra Belgien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *